Terasa Arthur

Terasa Arthur este situata la etajul doi al restaurantului. Are o capacitate de 70 – 80 locuri si este ideala pentru evenimentel mai restranse. De pe terasa Arthur poti admira pe indelete imprejurimile. Terasa arthur este ideala pentru evenimente tip: botezuri, revederi, aniversari, majorate dar chiar si pentru nunti.

Citeste

Sala Tronurilor

Daca vrei sa te bucuri de toate momentele importatente din viata ta, vino si gaseste atmosfera potrivita intr-o locatie de poveste delimitata de doua sali foarte frumoase: Sala Tronului si Sala Arthur. Sala Tronului, cu balustrada interioara si o inaltime de 8 metri, este perfect creata pentru organizarea evenimentelor cu o capacitate de 200 – 300 de persoane.

Citeste

Sala Arthur

Sala Arthur este situata la etajul al doilea. Aceasta sala este perfecta pentru evenimente mai restrasa de 60 cu extindere de pana la 120 de persoane. Arhitectura poarta elemente din perioada secolelor XII-XIII, perioada ce ne duce cu gandul la castele de aparate de tip englezesc. Acesta sala are si o terasa foarte frumoasa acoperita care are o capacitate de 70 de locuri.

Citeste

Call Now Button