Rezervari: 0332 419 628
ro Română

Cavalerul Medieval

Rulada Imparateasca

Rulada Imparateasca pentru 8 porții

Ingrendiente:

  • cotlet fara os – 2 kg;
  • cabanos – 300 gr;
  • cașcaval – 300 gr;
  • ciuperci – 200 gr;
  • aluat foietaj – 400 gr;
  • ou – 1 buc;
  • pătrunjel – 10 gr;
  • condimente: sare, piper, boia dulce, rozmarin după gust.

Mod de preparare:

  • Cotletul se curăță de pieliță iar apoi se taie pe lung dar nu pană la capăt. După aceea cotletul se bate până devine ca o foaie foarte subțire si se condimentează;
  • Peste cotlet se pune o compoziție din ciuperci, cașcaval ras, pătrunjel, rozmarin, sare, boia dulce, piper și se întinde uniform;
  • Peste compoziția de pe cotlet se pune cabanosul, apoi se rulează, se unge cu ulei și se pune in tavă la cuptor la temperatură medie timp de 2 ore;
  • Aluatul foietaj se întinde și, dupa ce s-a scos din cuptor și s-a răcorit, se învelește cotletul în aluat se unge cu ou și se pune în cuptorul încalzit în prealabil, timp de 30 de minute la temperatură mare;
  • Se scoate Rulada Impărătescă din cuptor, se taie în felii subțiri și se servește cu diferite garnituri și salate.

POFTA BUNA!

Call Now Button