
Rulada Imparateasca
Rulada Imparateasca pentru 8 portii
Ingrendiente:
- Cotlet fara os – 2 kg
- Cabanos – 300 gr
- Cascaval – 300 gr
- Ciuperci – 200 gr
- Aluat foietaj – 400 gr
- Ou – 1 buc
- Patrunjel – 10 gr
- Condimente: sare, piper, boia dulce, rozmarin dupa gust
Mod de preparare:
- Cotletul se curata de pielita iar apoi se taie pe lung dar nu pana la capat. Dupa aceasta cotletul se bate pana devine ca o foaie foarte subtire si se condimenteaza.
- Peste cotlet se pune o compozitie din ciuperci, cascaval ras, patrunjel, rozmarin, sare, boia dulce, piper si se intinde uniform
- Peste compozitia de pe cotlet se pune cabanosul apoi se ruleaza si se unge cu ulei si se pune in tava la cuptor la temperatura medie timp de 2 ore
- Aluatul foietaj se intinde si cotletul dupa ce s-a scos din cuptor si s-a racorit se inveleste in aluat se unge cu ou si se da la cuptorul, incalzit in prealabil, timp de 30 de minute la temperatura mare
- Se scoate Rulada Imparatesca din cuptor se taie felii subtiri si se serveste cu diferite garnituri si salate
POFTA BUNA!