Rezervari: 0332 419 628
ro Română

Cavalerul Medieval

Muschiulet de porc Fontina

MUSCHIULET DE PORC FONTINA – O PORȚIE

Ingrendiente:

  • mușchiulet de porc – 200 gr;
  • șuncă presată de curcan – 30 gr;
  • mozzarella – 30 gr;
  • sos tomat – 100 gr;
  • gnocchi – 200 gr;
  • ulei de măsline – 50 gr;
  • parmezan – 30 gr;
  • busuioc, oregano, piper.

Mod de preparare:

  • Se curață mușchiulețul de pielițe, apoi se taie pe lung, se bate și se umple cu șuncă presată de curcan tăiată mărunt, mozzarella dată prin răzătoare, după care se condimentază cu sare, piper, busuioc, oregano;
  • Se rulează și se dă la cuptor la temperatura medie timp de 25 de minute;
  • Ghocchi se pun în apa clocotită cu sare și ulei până când se ridică la suprafață. Atunci sunt gata;
  • Dupa ce gnocchi au fiert se pun într-o tigaie cu ulei de măsline și usturoi tăiat mărunt se vor sota timp de 3 minute apoi se pot servi ca și garnitură;
  • Sosul tomat se încălzește și se pune peste mușchiulețul scos din cuptor și tăiat felii, apoi se rade parmezan deasupra.

POFTA BUNĂ!

Call Now Button