COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND ÎNCEPEREA PROIECTULUI DEPUS DE CĂ-TRE SOCIETATEA S.C. EMUS COM S.R.L.-„Cerere Emus”

EMUS COM S.R.L. anunta lansarea proiectul cu titlul „Cerere Emus ” proiect nr RUE 6458 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data sem-nării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 13.04.2021
Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea beneficiarului EMUS COM S.R.L. prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsură „Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Mi-nisterul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri ex-terne nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.
Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.
Valoarea proiectului este de 372976.5675 lei (valoarea totala) din care: 324327,45 lei grant si 48649,1175 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de Contact

Persoană de contact: Fedeleș Gigi-Cristian