Rulada Imparateasca

Rulada Imparateasca pentru 8 portii

Ingrendiente:

  • Cotlet fara os – 2 kg
  • Cabanos – 300 gr
  • Cascaval – 300 gr
  • Ciuperci – 200 gr
  • Aluat foietaj – 400 gr
  • Ou – 1 buc
  • Patrunjel – 10 gr
  • Condimente: sare, piper, boia dulce, rozmarin dupa gust

Mod de preparare:

  • Cotletul se curata de pielita iar apoi se taie pe lung dar nu pana la capat. Dupa aceasta cotletul se bate pana devine ca o foaie foarte subtire si se condimenteaza.
  • Peste cotlet se pune o compozitie din ciuperci, cascaval ras, patrunjel, rozmarin, sare, boia dulce, piper si se intinde uniform
  • Peste compozitia de pe cotlet se pune cabanosul apoi se ruleaza si se unge cu ulei si se pune in tava la cuptor la temperatura medie timp de 2 ore
  • Aluatul foietaj se intinde si cotletul dupa ce s-a scos din cuptor si s-a racorit se inveleste in aluat se unge cu ou si se da la cuptorul, incalzit in prealabil, timp de 30 de minute la temperatura mare
  • Se scoate Rulada Imparatesca din cuptor se taie felii subtiri si se serveste cu diferite garnituri si salate

POFTA BUNA!

Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe detalii, aici.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close