Muschiulet de porc Fontina

MUSCHIULET DE PORC FONTINA – 1 PORTIE

Ingrendiente:

  • Muschiulet de porc – 200 gr
  • Sunca presata de curcan – 30 gr
  • Mozzarella – 30 gr
  • Sos tomat – 100 gr
  • Gnochi – 200 gr
  • Ulei de masline – 50 gr
  • Parmesan – 30 gr
  • Busuioc, oregano, piper

Mod de preparare:

  • Se curata muschiuletul de pielite apoi se taie pe lung, se bate si se umple cu sunca presata de curcan taiata marunt, mozzarella data prin razatoare dupa care se condimentaza cu sare, piper, busuioc, oregano
  • Se ruleaza si se da la cuptor la temperatura medie timp de 25 de minute
  • Ghochi  se pun in apa clocotita cu sare si ulei pana cand se ridica la suprafata. Atunci sunt gata.
  • Dupa ce gnochi au fiert se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si usturoi taiat marunt se vor sota timp de 3 minute apoi se pot servi ca si garnitura
  • sosul tomat se incalzeste si se pune peste muschiuletul scos din cuptor si taiat felii apoi se tade parmezan deasupra.

POFTA BUNA!