Revelion 2018

REVELION 2018

BAILEYS FRAPPE

ANTREU :

  • CARPACCIO DE VITA
  • TERINA DE PORC CU SPANAC SI MORCOV
  • TARTA CU SOMON FUME
  • RULOU DE CAPRIOARA CU PRUNE
  • SALATA WALDORF CU CREVETI TIGER
  • GALANTINA DE PUI MULTICOLORA
  • RULADA DE CASCAVAL CU CAISE SI MERISOARE
  • NUFAR CU PASTA DE TON
  • BILE CU BRANZA MEXICANE
  • TARTA CU ROSII CHERRY, PESTO SI BOCCONCINI
  • RULOU DE LEGUME MARINATE

GUSTARE PESTE :

  • DUET FILE SOMON CU PIURE DE SPANAC SI FILE DE SALAU CU PIURE DE CARTOFI DULCI
  • SOS DIJON AL PEPE ROSSO
  • RISOTTO ALLA MILANESE CU FRUCTE DE MARE
  • SALATA PRIMAVERA

DESERT

  • CREME BRULEE

 SPECIALITATE DE BAZA :

  • MUSCHIULET DE PORC CU CHORIZO
  • PIEPT DE CURCAN CU MERISOARE SI CURMALE IN MANTIE DE IERBURI DE PROVENCE
  • CARTOFI GRATIN CU BROCOLI, COSULETE CU BRANZA
  • SOS DRACULA

DESERT

  • TORT DE LAMAIE CU CIOCOLATA

 

OPEN BAR

BAUTURI RACORITOARE

CAFEA SPECIALITATI

VIN ALB, VIN ROSU

BERE

WHISKY, PALINCA , AFINATA , LIQUOR

PRET 300 LEI/ PERSOANA

Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe detalii, aici.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close