Revelion 2018

REVELION 2018

BAILEYS FRAPPE

ANTREU :

  • CARPACCIO DE VITA
  • TERINA DE PORC CU SPANAC SI MORCOV
  • TARTA CU SOMON FUME
  • RULOU DE CAPRIOARA CU PRUNE
  • SALATA WALDORF CU CREVETI TIGER
  • GALANTINA DE PUI MULTICOLORA
  • RULADA DE CASCAVAL CU CAISE SI MERISOARE
  • NUFAR CU PASTA DE TON
  • BILE CU BRANZA MEXICANE
  • TARTA CU ROSII CHERRY, PESTO SI BOCCONCINI
  • RULOU DE LEGUME MARINATE

GUSTARE PESTE :

  • DUET FILE SOMON CU PIURE DE SPANAC SI FILE DE SALAU CU PIURE DE CARTOFI DULCI
  • SOS DIJON AL PEPE ROSSO
  • RISOTTO ALLA MILANESE CU FRUCTE DE MARE
  • SALATA PRIMAVERA

DESERT

  • CREME BRULEE

 SPECIALITATE DE BAZA :

  • MUSCHIULET DE PORC CU CHORIZO
  • PIEPT DE CURCAN CU MERISOARE SI CURMALE IN MANTIE DE IERBURI DE PROVENCE
  • CARTOFI GRATIN CU BROCOLI, COSULETE CU BRANZA
  • SOS DRACULA

DESERT

  • TORT DE LAMAIE CU CIOCOLATA

 

OPEN BAR

BAUTURI RACORITOARE

CAFEA SPECIALITATI

VIN ALB, VIN ROSU

BERE

WHISKY, PALINCA , AFINATA , LIQUOR

PRET 300 LEI/ PERSOANA