Revelion 2019

REVELION 2019

BAILEYS FRAPPE

ANTREU :

  • SAVORY CHEESCAKE CU PARMEZAN SI BUSUIOC
  • TERINA DE PUI CU FICATEI SI ARDEI COPT
  • RULADA DE PURCEL CU PANCETTA SI FRUCTE
  • CREVETE TIGER PE PAT DE FRISCA CU LAMAIE SI CHIVES
  • RILLETTE DE PUI SI CURCAN CU FISTIC SI JELEU DE PORTO
  • RULOU DIN PROSCIUTTO, SVAITER SI BUSUIOC
  • MOUSSE DIN SOMON IN MANTIE DE ZUCCHINI
  • RULOU DE CAPRIOARA CU SMOCHINE
  • RULOU DE LEGUME MARINATE IN VINEGRETA DE ZMEURA

 

GUSTARE CALDA  :

  • PULPA DE RATA CU VARZA BAVAREZA
  • POLENTA MILANEZA CU BRANZA DE CAPRA
  • PIURE FRUCTUL PASIUNI

 

DESERT

  • PRAJITURA CREMA LIME SI SORBET

 

SPECIALITATE DE BAZA :

  • MUSCHIULET DE PORC WELLINGTON
  • RULOU DE CURCAN MILANEZ CU MOZZARELLA SI POMODORI SECCHI
  • SOS DE FRUCTE DE PADURE
  • CARTOFI FRANTUZESTI
  • SALATA TURCEASCA

DESERT

  • TORT DE CIOCOLATA

OPEN BAR

BAUTURI RACORITOARE

CAFEA SPECIALITATI

VIN ALB, VIN ROSU

BERE

WHISKY, PALINCA , AFINATA , LIQUOR

PRET 325 LEI/ PERSOANA

 

 

Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe detalii, aici.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close