Despre

Castelul Cavalerul Medieval aduce in actualitate percepte ce au dat nemurire epocii cavaleresti: Demnitate, Onoare, Traditie si Eleganta. Toate aceste elemente transforma fiecare eveniment intr-un moment unic.

Castelul Cavalerul Medieval a indraznit sa puna pariu cu Timpul reusind sa reinvie vremurile de mult apuse. Este locul unde te simtiti print, printesa si retraiesti spiritul cavaleresc.

Arhitectura poarta elemente din perioada secolelor XII – XIII, perioada ce ne duce cu gandul la castelele de aparare de tip englezesc.

Daca vrei sa te bucuri de toate momentele importante din viata ta vino si gaseste atmosfera potrivita intr-o locatie de poveste.

Restaurantul Cavalerul Medieval pune la dispozitia oaspetilor sai doua frumoase sali: Sala Tronului si Sala Arthur.

Sala Tronului, cu o balustrada interioarasi o inaltime de 8 metri, este o sala perfecta pentru organizarea unor evenimente cu o capacitate de 200-300 de persoane. Sala Arthur este o sala perfecta pentru organizarea unor evenimente mai restranse  avand o capacitate de aproximativ de 70 persoane cu extindere pana la 120 persoane.

Doua terase dispune pe inaltimi diferite, iti sunt puse la dispozitie pentru a-ti gasi locul potrivit de unde poti admira pe indelete imprejurimile.

Aici gasesti servicii de calitate si un ambient unic. Meritul pentru toate acestea ii apartine in totalitate maestrului in arta culinara, Gigi Fedeles, care in cei 23 de ani de experienta si nenumarate calatorii culinare, a adus retete la care nu poti rezista. Discipol in arta culinara, el reuseste sa deschida calea catre o alimentatie sanatoasa, prezentand generatiilor de lucratori secretele artei gatitului. Principiul lui de baza a fost eliminarea retetelor banale din restaurante, aducand un suflu nou prin preparatele internationale educand astfel gustul clientilor la nivel occidental.

Daca bucataria medievala  era caracterizata de o abundenta de condimente si sosuri acide, Gigi Fedeles combina armonios vechiul cu noul, pondereaza concentratiile simplificand astfel retetele traditionale, dandu-le un „touch” personal.